pondělí 5. října 2015

Králičí Slečinka s dvojí garderóbou aneb frustrace na Ježíškově cestě

Objednat Slečinku včetně dvojích šatů

Pražská turistka ve fialových šatech se zelenými srdíčky a ne až tak moc pohodlných turistických botách fialové barvy vyrazila na výlet do hor a prej že Krušný. A Boží Dar, to že zní pěkně. Takže Ježíškova cesta, největší turistická atrakce regionu, pro podobná stvoření, jako je králik v pletených šatech.

Slečna se tak setkala s hooodně divným Ježíškem, který vypadal jako skřítek v oblečku, nápadně připomínajícím oblek Santa Clause. Slečnu to trochu rozhodilo, více jí ale vyděsilo, že se skříteček Ježíšek se na Božím Daru neobklopil obvyklými Třemi králi, Marií, Josefem a spoustou dobytku, ale podivnými strašidelnými stvořeními, která se jmenovala napr. Skákoš, Ťápula, Hvězdulka, Mrakor a Netopírek Pírek. Fuj tajbl, dost úchylný se jí to zdálo a taky jí to dost vyčerpalo...že nezůstala raději v Praze!


Občerstvení po cestě

...chtělo to i krapet něčeho ostřejšího...





..stejně jí to skolilo



Slečinka je vyrobena ze 100% bavlny, stejně jako oboje její šaty. Materiál je možné prát na 40% Králičice je vypchána je protialergickou polyesterovou náplní, která se běžně používá jako výplň polštářů. Náplň je možné prát na 60%. Ke slečince patří dvoje šaty, společenské a zálesácké, které se dají převlékat podle konkrétní příležitosti. Oboje jsou upleteny ze 100% bavlny. Na zadní části králičích šatů je zapínání na malý knoflík, pozor proto u dětí mladších 3 let.
Slečinku objednávejte zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat